TROBADES DE CINEMA I TV: LUCÍA ALEMANY I JUANA MARTÍNEZ

TROBADES DE CINEMA I TV: LUCÍA ALEMANY I JUANA MARTÍNEZ

La Regidoria de Joventut organitza dues trobades de cinema i tv, per als propers dies 18 i 19 de desembre, perquè la ciutadania puga conèixer de prop a dos professionals de la indústria audiovisual.

Dins el curs “Actuar en cinema i tv” que es desenvolupa a les instal·lacions del Casal Jove del Grau de Castelló s’han previst quatre trobades amb professionals de cinema i la televisió perquè l’alumnat i el públic assistent puguen tenir contacte directe amb elles, conèixer-les, fer-les preguntes i resoldre tots els dubtes.

Durant la jornada del divendres 18 de desembre comptarem des de les 19:30 h amb la companyia de Lucia Alemany, directora de “La Inocencia”, on l’actriu castellonenca Carmen Arrufat va debutar com a actriu i va ser nominada al Goya com a actriu revelació. Alemany donarà a conèixer la seua trajectòria professional i les seues experiències personals a totes aquelles persones interessades en el món de l’audiovisual. A l’endemà, 19 de desembre, ens acompanyarà a partir de les 18:30 h Juana Martínez, prestigiosa directora de càsting i encarregada de repartiments en sèries com “Con el culo al aire” o “Cuerpo de élite” i en cinema com “Explota , Explota “, “Que Dios nos perdone” o “Si yo fuera rico”.

Accés gratuït fins a completar l’aforament limitat a 50 persones.

Aquesta activitat es durà a terme d’acord amb la normativa vigent en matèria de mesures de prevenció davant el Covid-19 i estarà subjecta a adaptacions o suspensions en què la situació per Covid-19 ho requereixi.

Més informació:
Tel. 964 28 21 22 (De dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h)
juventud@castello.es