Formació

Des de l’Ajuntament de Castelló treballem per atendre les principals necessitats i demandes de la joventut de la nostra ciutat en referència a la formació. Per a això, des de la Regidoria de Joventut oferim una sèrie de serveis i activitats que contribueixen a:

– Informar sobre el sistema educatiu i altres programes compensatoris (Guia de Recursos Jove …)

– Facilitar l’accés i coneixement de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (Cursos d’informàtica, accés gratuït a internet…)

– Col·laborar en la formació pràctica dels i de les nostres joves (Beques, pràctiques formatives…)

– Educar en valors (Tallers d’oci i temps lliure que fomenten la igualtat…)

Cursos i tallers

Consulta la informació sobre els diferents cursos i tallers programats per al semestre i inscriu-te a través del formulari d'inscripció.
CURSOS I TALLERS

CURS ANGLÉS ORAL PRESENCIAL PER A ADOLESCENTS –> Termini d’inscripció obert.

TALLER DE CÒMIC CURT –> Termini d’inscripció tancat.

AULA DEL BENESTAR –> Termini d’inscripció obert.

TALLER DE MODELAT 3D + IMPRESIÓ 3D –> Termini d’inscripció obert.

Aules d'informàtica

En aquesta secció publicarem periòdicament informació sobre els horaris i activitats que es duran a terme a les Aules Municipals d'Informàtica.

Escola de Segona Oportunitat

Es tracta d'una iniciativa de la Regidoria de Joventut que reforça capacitats per a l'aprenentatge de joves en dificultat, posant l'accent principalment en l'acompanyament en la preparació per a proves lliures per a obtenció E.S.O. i/o accés a Grau Mitjà i la motivació vocacional cap a una qualificació tècnic-professional futura.
MÉS INFORMACIÓ

Beques

A continuació pots consultar Beques d'interés juvenil convocades per diferents administracions públiques i altres entitats.
BECA D'ESPECIALITZACIÓ PROFESSIONAL EN FINANCIACIÓ I POLÍTIQUES EUROPEES

L’Ajuntament de Castelló, a través de l’Oficina de Planificació i Projecció Econòmica, convoca anualment beques d’especialització professional en finançament i polítiques europees amb destinació a les oficines de la Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea a Brussel·les.


Oficina de Planificació  i Projecció
 Econòmica
Edifici Noble de l’Ajuntament de Castelló

Plaça Major, 1, 12001- Castelló
Tel: 964 226 010
oppec@castello.es

BEQUES HÀBITAT ARTÍSTIC DE CASTELLÓ

L’Ajuntament de Castelló convoca anualment les Beques Hàbitat Artístic Castelló dirigides a artistes empadronats/as a Castelló de la Plana o a la seua província. El projecte es podrà realitzar en qualsevol d’aquestes disciplines artístiques: ceràmica, pintura, escultura, gravat, dibuix, fotografia, vídeo, obra gràfica, instal·lació, videoart, art electrònic, admetent-se igualment els projectes multidisciplinaris.
Negociat de Cultura
Edifici Menador
Plaça de l’Hort dels Corders, 4, 12001 – Castelló
Tel: 964 728 000 / 964 387 979
cultura@castello.es