FIRA D’OCI INFANTIL I JUVENIL DE NADAL

FIRA D’OCI INFANTIL I JUVENIL DE NADAL

Aquest Nadal no et quedes a casa amb els braços creuats i apunta’t a la FIRA D’OCI INFANTIL I JUVENIL DE NADAL organitzada per l’Ajuntament de Castelló i dirigida als/les més joves de la ciutat, fins a 14 anys.

Els dies 2, 3 i 4 de gener de 2021 de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i el dia 5 de gener de 2021 de 10 h a 14 h, al recinte municipal de la Pèrgola, el Passadis de les Arts del Parc Ribalta i voltants, podràs fer moltes activitats lúdiques en què també estaràs defensant el medi ambient.
No ho dubtes i apunta’t ja.
La diversió està assegurada!

  1. Entra en aquest enllaç: INSCRIPCIONS
  2. Inscriu-te en l’activitat corresponent.
  3. Escull l’horari que et vaja millor i emplena el formulari.
  4. Accepta les condicions.
  5. T’arribarà un correu de confirmació.
  6. A l’arribar a l’activitat el dia corresponent, hauràs d’ensenyar el codi QR.
AVÍS:
– En aquelles activitats que tinguen lloc dins del Recinte Municipal de la Pèrgola, només podran accedir a l’activitat les persones inscrites. Les persones acompanyants d’aquestes persones inscrites hauran d’esperar fora del recinte, mantenint les mesures COVI19 en vigor (distància mínima de seguretat de 1’5 m, mascaretes, etc.).
– Per a qualsevol activitat, la persona inscrita que passats 10 minuts de l’inici del seu horari de reserva no es presente a l’activitat perdrà automàticament el seu dret a participar; alliberant aquesta plaça perquè puga ser aprofitada per una altra persona.

* Les activitats es duran a terme d’acord amb la normativa vigent en matèria de mesures de prevenció davant la Covid-19 i estaran subjectes a adaptacions o suspensions en què la situació per la Covid-19 ho requerisca.