INFORMÀTICA PER A JOVES – CERTIFICAT DIGITAL I SIGNATURA ELECTRÒNICA

INFORMÀTICA PER A JOVES – CERTIFICAT DIGITAL I SIGNATURA ELECTRÒNICA

Què és i per a què serveix el certificat digital?

El certificat digital és un document digital i oficial que ens serveix per a tres classes de funcions principals:

  1. Autenticar-te en les seus electròniques de les Administracions Públiques com la AEAT, el SEPE o els Ajuntaments, entre altres. Les seus electròniques són una part de la pàgina web en la qual podem realitzar gestions. Gràcies al certificat digital pots autenticar-te (entrar a la seu) perquè aquest assegura que la teua identitat va ser verificada.
  2. Realitzar tràmits online amb les Administracions Públiques. Canviar de domicili fiscal, presentar i pagar impostos, sol·licitar la targeta sanitària europea, sol·licitar  prestacions o modificar dades bancàries són alguns dels tràmits que podem gestionar de manera online, sense eixir de casa o fer cues en les administracions.
  3. Signar documents amb caràcter oficial. El certificat digital també porta incorporada la signatura digital amb la qual es poden signar telemàticament pdfs i documents oficials com a contractes (laborals, universitat, lloguer, mercantils), justificants, peticions, citacions, etc.

📅 Dates: tots els dimecres a partir del 18 d’octubre.

⏰ Hora: de 17.00 h a 19.00 h aprox.

💰 Gratis.

📍 Modalitat: Presencial en el Casal Jove del Grau de Castelló

Inscripció: a través del següent enllaç. (Si vols assistir has d’inscriure’t com a mínim un dia abans).

📩 Per a major informació, contacta amb nosaltres en el Casal Jove (964-282122)  o mitjançant l’email: aulasinformatica@castello.es.