GAMING EXPERIENCE 2022

GAMING EXPERIENCE 2022

La Gaming Experience torna a Castelló de la Plana i se celebrarà els dies 22 i 23 d’octubre de 2022 en el Casal Jove del Grau de Castelló. Les persones assistents poden gaudir de tornejos amateur de videojocs en diferents plataformes i jocs, així com d’una zona de joc lliure.

Zones de joc

Zona PlayStation
Zona habilitada amb videoconsoles PS4 d’última generació on es realitza joc lliure i tornejos de FIFA, Rocket League i Fornite entre altres.

Zona Nintendo Switch
Zona habilitada amb videoconsoles Nintendo Switch d’última generació on es realitza joc lliure i tornejos de Mario Kart i Super Smash Bross.

Zona drive
En la zona drive disposes de simuladors de conducció totalment equipats, amb jocs com a Gran Turisme o Fórmula 1.

Zona VR
En la zona de Realitat Virtual les persones usuàries gaudeixen d’una immersió total gràcies a les plataformes de joc de PS4VR i Oculus RiNS.

Zona Free Style
Una zona de joc lliure per a la diversió total equipada amb dues zones: La zona de Just Dance on les persones assistents podran ballar al ritme de qualsevol tipus de música i competir per veure qui és capaç de fer-ho millor. I la zona de Guitar Hero on podran enfrontar-se per a veure qui pot tocar millor els concordes de guitarra.

Zona de novetats (PlayStation 5)
En aquesta zona els participants podran trobar l’últim en eSports. Està equipada amb diverses PlayStation 5 per a aquelles persones participants que vulguen provar l’últim model de PlayStation.

Persones destinatàries: preferentment joves de la nostra ciutat, amb edats compreses entre els 12 i els 35 anys (tots dos inclusivament)

Lloc de realització: Casal Jove del Grau de Castelló

Dates i horaris: 22 i 23 d’octubre d’11.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h.

Inscripcions i entrada gratuïta: si desitges participar en algun dels tornejos, accedir a la zona de jocs lliures o simplement assistir com a públic has de sol·licitar prèviament la teua entrada gratuïta fent clic ací.

Places i aforament limitat.

Més informació:
Tel. 964 28 21 22 (De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 21.00 h)
juventud@castello.es