XERRADA INFORMATIVA SOBRE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS A ENTITATS JUVENILS

XERRADA INFORMATIVA SOBRE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS A ENTITATS JUVENILS

Des del Negociat de Juventut de l’Ajuntament de Castelló de la Plana s’ha programat una XERRADA INFORMATIVA SOBRE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS A ENTITATS JUVENILS PER A l’EXECUCIÓ D’ACTIVITATS DURANT EL PERÍODE COMPRÉS ENTRE L’1 DE GENER DE 2021 I EL 30 DE JUNY DE 2022.

La xerrada tindrà lloc dimecres 16 de juny de 2021 a les 17.00 hores, a la sala municipal de reunions del segon pis de l’Edifici El Menador (Places Hort Sogueros, 4 12001 Castelló de la Plana). Està dirigida a representants d’entitats juvenils que desitgen presentar-se a aquesta nova convocatòria de subvencions amb la intenció d’informar sobre les novetats i característiques més rellevants d’aquesta convocatòria amb la finalitat de resoldre dubtes i realitzar consultes (ejem: contingut dels projectes, despeses subvencionables i no subvencionables, facturació, documentació a presentar, etc.)

S’estima que la xarrada informativa tinga una duració aproximada d’una hora.

Donades les limitacions d’aforament per la normativa i protocols COVID únicament pot inscriure’s una persona representant per entitat juvenil.

El termini d’inscripció es troba obert fins a les 24:00 hores del dimarts 15 de juny de 2021 o completar l’aforament màxim (22 persones). Per a realitzar la inscripció prema en el següent enllaç.

Aquesta xarrada es durà a terme d’acord amb la normativa vigent en matèria de mesures de prevenció enfront de la Covid-19 i estarà subjecta a adaptacions o suspensions en les quals la situació per Covid-19 ho requerisca.