GAMING EXPERIENCE

GAMING EXPERIENCE

La Gaming Experience torna a Castelló de la Plana i se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de novembre de 2020 en el Casal Jove del Grau de Castelló. Les persones assistents poden gaudir de tornejos amateur de videojocs en diferents plataformes i jocs, així com d’una zona de joc lliure.

Zones de joc

Zona PlayStation
Zona habilitada amb videoconsoles PS4 d’última generació on es realitza joc lliure i a tornejos de FIFA, Rocket League i Fornite entre altres.

Zona Nintendo Switch
Zona habilitada amb videoconsoles Nintendo Switch d’última generació on es realitza joc lliure i tornejos de Mario Kart i Super Smash Bross.

Zona drive
En la zona drive disposes de Cockpits dissenyats i fabricats per OWG totalment equipats, amb jocs com Gran Turisme.

Zona VR
En la zona de Realitat Virtual les persones usuaries gaudeixen d’una immersió total gràcies a les plataformes de joc de PS4VR i Oculus RiNS.

Zona Free Style
Una zona de joc lliure per a la diversió total equipada amb dues zones: la zona de Just Dance on totes les persones assistents podran ballar al ritme de qualsevol tipus de música i competir per vore qui és capaç de fer-ho millor. I la zona de Guitar Hero on podran enfrontar-se per a veure qui pot tocar millor els acords de guitarra.

Persones destinatàries: preferentment joves de la nostra ciutat, amb edats compreses entre els 12 i els 35 anys (tots dos inclusivament)

Lloc de realització: Casal Jove del Grau de Castelló

Dates i horaris: 20, 21 i 22 de novembre de 2020, d’11:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 20:00 h.

  • Dia 20: Joc lliure en totes les zones (FIFA, Fortnite, Rocket League, Mario Kart, Smash Bros, Gran Turisme, Realitat Virtual, Just Dance i Guitar Hero)
  • Dia 21: A les 11:00 h inici del torneig de FIFA21 a la zona PS4 (resta joc lliure). A les 16:00 h inici del torneig de Smash Bros a la zona Nintendo (resta joc lliure)
  • Dia 22: A les 11:00 h inici del torneig de Fortnite a la zona PS4 (resta joc lliure). A les 16:00 h inici del torneig de Mario Kart a la zona Nintendo (resta joc lliure)

Inscripcions i entrada gratuïta: Si vols participar en algun dels tornejos, accedir a la zona de jocs lliures o simplement assistir com a públic has de sol·licitar prèviament la teua entrada gratuïta punxnat ací.

Més informació:
Tel. 964 28 21 22 (De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 21.00 h)
juventud@castello.es

Aquesta activitat es durà a terme d’acord amb la normativa vigent en matèria de mesures de prevenció enfront de la Covid-19 i estarà subjecta a adaptacions o suspensions en les quals la situació per Covid-19 ho requerisca.