ESCAPE HALLOWEEN – PROJECTE C

ESCAPE HALLOWEEN – PROJECTE C

La fi del món és imminent. Ha arribat l’hora d’acudir amb el teu equip al procés de selecció del Projecte C i demostrar que sou les millors persones candidates per incorporar-se a el projecte que salvarà la humanitat.
L’Escape Hall – Projecte C ha estat adaptat a el dia de Halloween i comptarà amb la participació de personatges caracteritzats per a l’ocasió.

Les persones participants són organitzades en equips i juguen en mode competitiu. Cada integrant dels equips haurà de col·laborar estretament per aconseguir superar les 5 fases del procés de selecció, desvetllant el secret que es troba ocult en cadascuna d’elles. Disposaran de 70 minuts per complir la missió.
Disfressa’t i participa!!!

* Què és un Escape Hall?
Un Escape Hall és una adaptació del clàssic Escape Room per a grups grans on l’objectiu del joc no és “escapar de la sala”, sinó complir una missió determinada abans que s’esgote el temps.
A l’igual que en els Escapes Rooms, aquí les persones participants tindran també de resoldre enigmes i activar mecanismes els quals es troben dins d’un mòdul de joc que hauran d’aconseguir obrir amb l’ús de les seues tablets (facilitades per l’organització).

Persones destinatàries: joves amb edats compreses entre els 12 i 35 anys (ambdós inclosos)
Lloc de realització: Casal Jove
Dates:

Dissabte, 31 d’octubre
Primera sesió: 17:00 h
Segona sesió: 19:00 h

Termini de preinscripció: termini obert fins a completar les places.
Places limitades. Activitat gratuïta.

Preinscripció: activitat finalitzada.
(Un cop revisades les preinscripcions des de l’organització s’informarà, telefònicament o per correu electrònic, a totes les persones preinscrites per comunicar-les de si han estat o no seleccionades per participar-hi.)

Més informació:
Tel. 964 28 21 22 (De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h i de 16:00 h a 21:00 h)
juventud@castello.es

Aquesta activitat es durà a terme d’ acord amb la normativa vigent en matèria de mesures de prevenció enfront del Covid-19 i estarà subjecta a adaptacions o suspensions en cas que la situació per Covid-19 ho requerisca.