ESCOLA DE SEGONA OPORTUNITAT

ESCOLA DE SEGONA OPORTUNITAT

A l’estiu l’Escola de Segona Oportunitat de l’Ajuntament de Castelló no para. El mes de juliol ofereix les següents formacions:

Testatge Professional d’activitats físiques i esportives (40 hores, Certificat de Formació. Grau de Castelló)

Entrenament en competències digitals per a la millora de l’ocupabilitat, a través d’accions de retorn al sistema educatiu (40 hores, Certificat de Formació. Aules virtuals de Creu Roja)

Sessions d’activació i motivació: sessió presencial de trobada de joves, per a definir un objectiu de futur i el seu camí per a aconseguir-lo.

L’Escola de Segona Oportunitat és una iniciativa de la Regidoria de Joventut inclosa dins del pla d’actuació del projecte GRAU XARXA OBERTA BLUE que reforça capacitats per a l’aprenentatge de joves en dificultat, a través d’acompanyament en la preparació per a proves lliures per a l’obtenció de la E.S.O. i/o accés a Grau Mitjà i motivació vocacional cap a una qualificació tècnic-professional futura.

Persones destinatàries: joves de 16 a 29 anys desocupats/as que no han acabat l’ensenyament obligatori i inscrits/as en el Sistema de Garantia Juvenil.

Més informació:

escuelasegundaoportunidad@castello.es

L’Escola de Segona Oportunitat és gestionada per personal de Creu Roja Delegació de Castelló.