CURS COMPETÈNCIES DIGITALS

CURS COMPETÈNCIES DIGITALS

Per què aquest curs és indispensable? T’ho expliquem en 6 punts.

  1. Augment de l’ocupabilitat: En un mercat laboral cada vegada més digitalitzat, tindre competències digitals és quasi un requisit indispensable per a accedir a una àmplia varietat d’ocupacions.
  2. Eficiència millorada: Aprendre a utilitzar eines digitals pot augmentar significativament la teua eficiència en tasques acadèmiques i professionals.
  3. Comunicació efectiva: Les competències digitals et permeten utilitzar plataformes modernes de comunicació, la qual cosa millora la interacció amb col·legues i professors a nivell global.
  4. Accés a informació actualitzada: Dominar habilitats digitals et permet accedir i analitzar l’última informació disponible en qualsevol camp d’estudi o indústria.
  5. Desenvolupament d’habilitats de resolució de problemes: Els cursos de competències digitals ensenyen a pensar críticament i a resoldre problemes de manera més efectiva utilitzant tecnologia.
  6. Competitivitat en el mercat global: Les habilitats digitals són essencials per a competir en un entorn globalitzat, on moltes interaccions i transaccions es realitzen en línia.

En definitiva: aquest curs serà clau cap al teu desenvolupament personal i professional en el món digital.

Dates: del 7 al 30 de maig, dimarts i dijous.

Horari: de 17.00 h a 19.00 h.

Destinataris: persones a partir de 16 anys.

Preu: 15,39 euros

Inscripció: a través del següent enllaç.

Autoliquidació: una vegada hages rebut la confirmació de la plaça, i NO ABANS, pots generar l’autoliquidació a través del següent enllaç (pendent).