SORTEIG TIKTOK JOVENTUT CASTELLÓ

SORTEIG TIKTOK JOVENTUT CASTELLÓ

Ens complau anunciar el llançament oficial del nostre compte de TikTok i volem celebrar-ho en gran regalant un flamant iPhone 15 i una cobejada PlayStation 5! 🚀🎉

Vols ser un dels afortunats a #emportar aquests increïbles premis? És súper fàcil participar! 🤩

Instruccions per a participar:

  • Segueix el compte juventudcastellon en Instagram i en TikTok.
  • Feix clic en “M’agrada” en aquesta publicació.
  • Esmenta a 3 amics en els comentaris.

Participació Extra:

  • Augmenta les teues possibilitats esmentant a més amics!
  • Comparteix aquesta publicació en les teues stories.

No perdes l’oportunitat de ser part d’aquesta emocionant experiència. El sorteig estarà actiu fins al 18 de març a les 23:59h. Els dos afortunats guanyadors seran anunciats en la publicació del sorteig. 🏆✨

Consulta totes les bases del concurs en el següent ENLLAÇ. Prepara’t per a submergir-te en la diversió i l’emoció! 🎊📱🎮


Ganadores sorteo tiktok

 

Anunci de guanyadors:

-L’usuari csadam_05 (primer guanyador) ha completat tots els passos del sorteig i és el GUANYADOR 1 (Premi 1: PlayStation 5 Slim Digital).

-L’usuari fernando_go_pa (segon guanyador) no ha completat tots els passos del sorteig (no va seguir a Joventut de Castelló en TikTok durant el termini del sorteig) i és DESQUALIFICAT.

-L’usuari mooohaa.24 (primer suplent) ha completat tots els passos del sorteig i és el GUANYADOR 2 (Premi 2: iPhone 15).

Consideracions:

Els guanyadors hauran de contactar amb el perfil de Joventut de Castelló en Instagram en els tres dies hàbils següents a la comunicació de la resolució del sorteig per a proporcionar les dades personals necessàries per a realitzar el lliurament del premi. En cas que en el termini estipulat no es produïra tal contacte es procedirà a assignar un altre guanyador d’entre els suplents. El lliurament dels premis es realitzarà únicament en el Casal Jove de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló, situada al Carrer de la Marina Espanyola nº2, 12100, Castelló, en una data acordada amb els guanyadors. No es realitzaran enviaments. Si un dels guanyadors no poguera acudir a l’acte de lliurament en la data acordada podrà recollir el seu premi en els 30 dies posteriors. Passat aqueix termini, el premi es considerarà desert. Si un dels guanyadors fóra menor de 18 anys haurà d’acudir al lliurament del premi en companyia d’un adult, que serà qui es responsabilitze de la recepció del premi per part de l’organització.