PROJECTE J*21 JOVES TALENTS ARTÍSTICS DE LA CIUTAT DE CASTELLÓ

PROJECTE J*21 JOVES TALENTS ARTÍSTICS DE LA CIUTAT DE CASTELLÓ

Ja pots conéixer el talent jove de la nostra ciutat!!!

Entre tots els audiovisuals rebuts en el projecte J21 hem seleccionat a 4 joves talents que setmanalment mostraran la seua progressió artística (on es van formar, el treball i sacrifici diari, el seu art, expectatives, etc.).

– PRESENTACIÓ. EL TALENT JOVE

– DAVID LAO ELIPE.

– ALEJANDRO SORIANO.

– GARAJE 65.

– DAYAN SOUL.

 


 

PROJECTE J*21 JOVES TALENTS ARTÍSTICS DE LA CIUTAT DE CASTELLÓ

El projecte J*21 buscava seleccionar a joves de la nostra ciutat amb un talent especial per al desenvolupament de qualsevol mena de disciplina artística: teatre, dansa, música, circ, cant, pintura, relat,… i crear amb ells una sèrie d’audiovisuals per a ser difosos pels canals de la Regidoria del Ajuntament de Castelló. Una oportunitat única de fer públic el treball dels joves artistes de la nostra ciutat.