JOVES I SALUT PSICOLÒGICA EN TEMPS DE COVID

JOVES I SALUT PSICOLÒGICA EN TEMPS DE COVID

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, coneixedora dels canvis que la situació provocada per la COVID-19 ha suposat en la gent jove de la ciutat, vol implementar un seguit d’accions amb la finalitat de conèixer les seues necessitats i la seua situació actual, al mateix temps que proporcionar-los eines i recursos perquè la seua salut mental siga enfortida.

Moltes persones joves han patit canvis en la seua vida, canvis en la seua situació familiar, acadèmica, laboral, econòmica i social, que han afectat a les seues emocions i a les seues motivacions, d’ací neix la necessitat de la posada en marxa d’aquest programa.

Amb l’ajuda de professionals de la salut psicològica s’ha preparat un ampli programa d’accions, que es desenvoluparan durant els mesos d’octubre i novembre a l’edifici El Menador de la nostra ciutat, i que consisteixen en:

1.- JOVES I SALUT PSICOLÒGICA EN TEMPS DE COVID (XERRADES-COL·LOQUIS I TALLERS)
Comprèn una sèrie de xerrades-col·loqui i tallers pràctics dirigits a professionals que treballen en contacte directe amb gent jove (professionals de l’educació, serveis socials, associacions, entitats públiques i privades). Les xerrades-col·loqui i tallers seran impartits per professionals de Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana.
Més informació i inscripcions al següent enllaç.

 

2. RESSORGIM (DEL RESISTIR A EL RESSORGIR)
Programa dirigit a joves de 16 a 30 anys, buscant fomentar el seu creixement personal i la seua activació física-psicològica mitjançant el model de benestar de les 4D (Esport, Dieta, Descans i Diversió). Consta de 8 sessions pràctiques en horari de divendres de vesprada i dissabtes al matí des del divendres 22 d’octubre i es duran a terme a l’aula 116 de l’edifici Menador. El programa serà impartit per profesionals de l’Asociación Nacional de Psicología Positiva (POSITIVAT).
Més informació i inscripcions al següent enllaç.

 

3. INICIACIÓ A L’MINDFULNESS
Durant el mes de novembre es realitzarà un taller d’iniciació al Mindfulness (Atenció Plena) dirigit a joves de 16 a 30 anys.
Més informació i inscripcions pròximament.

 

IMPORTANT: L’aforament està limitat pel que és necessari realitzar les inscripcions corresponents. Totes les activitats es duran a terme d’acord amb la normativa vigent en matèria de mesures de prevenció davant de la Covid-19 i estaran subjectes a adaptacions o suspensions en què la situació per la Covid-19 ho requereixi.

Logo IVAJ 2020 Subvenciones