CURS “ACTUAR EN CINEMA I TV”

CURS “ACTUAR EN CINEMA I TV”

Curs especialitzat en formació per a ser actor o actriu en cinema i tv amb l’objectiu de poder aprendre les eines per a actuar davant la càmera i connectar a la joventut amb professionals de la indústria audiovisual que els assessoraren en diferents àrees de la seua carrera.

Diego Betancor, productor executiu de la sèrie “Élite” de Netflix, Elena Arnao, directora de càsting de sèries de ficció com “La que se avecina” i “Cuéntame cómo pasó”, Lucia Alemany, directora del llargmetratge “La Inocencia” i Borja de la Vega, representant d’actors i actrius en l’agència Kuranda formen l’equip de professionals que assistiran a Castelló per a realitzar trobades amb l’alumnat.

Les trobades també estaran oberts al públic perquè la ciutadania puga aprofitar l’oportunitat de conéixer a professionals influents dins d’aquest sector.
El coach d’actors, Víctor Antolí, dirigirà el projecte i serà l’encarregat de la formació en interpretació per a cinema i tv.

Persones destinatàries: preferentment joves de la nostra ciutat, amb edats compreses entre els 14 i 30 anys (ambdós inclosos)
Lloc de realització: Casal Jove
Dates: dijous 22 d’octubre de 2020 fins a finals de març de 2021, de 17.00 h a 20.00 h
Termini de preinscripció: curs complet

Més informació:
Tel. 964 28 21 22 (De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h)
juventud@castello.es

Aquesta activitat es durà a terme d’ acord amb la normativa vigent en matèria de mesures de prevenció enfront del Covid-19 i estarà subjecta a adaptacions o suspensions en cas que la situació per Covid-19 ho requerisca.